Project omschrijving

DCM-PRO systeem

Het Warmup DCM-PRO systeem is ontworpen voor gebruik op een ondervloer die is voorbereid voor betegeling. De mat heeft een sterke zelfklevende laag om hem direct op Warmup isolatieplaten te bevestigen. Als alternatief kan het worden aangebracht op een schone, droge ondervloer, die is geprimed met behulp van een SBR-primer (verhouding 1:4). De mat is verkrijgbaar in vellen van 1m² of rollen van 15m x 1m, waardoor de installatie snel en gemakkelijk verloopt, terwijl de precisie wordt gehandhaafd. De mat kan eenvoudig worden bijgesneden met een mes.

De tweeaderige verwarmingskabel met een diameter van 4,5 mm is geïsoleerd met een geavanceerd fluorpolymeer waardoor hij buitengewoon sterk is en gemakkelijk kan worden betegeld. Het wordt eenvoudig in de DCM-PROmat geklikt door het voorzichtig tussen de nokken te drukken. De kabel kan op een afstand van 60, 90 en 120 mm worden geplaatst, afhankelijk van de stroomvereisten. Het DCM-PRO-systeem kan worden gebruikt waterdicht
door toevoeging van de DCM-PRO-waterdichtheidstape, voor installaties in natte ruimtes.

Kenmerken

  • De tweeaderige verwarmingskabel heeft een dikte van 4,5 mm en is geïsoleerd met een geavanceerd fluorpolymeer, waardoor hij eenvoudig over de platen kan worden geïnstalleerd.
  • Lage installatiekosten in vergelijking met andere vergelijkbare producten
  • Drukgevoelige lijm bindt de matten stevig op de vloer en houdt ze plat voor een snelle en veilige installatie
  • BEAB en CE keurkmerken volgens de hoogste veiligheidsnormen
  • Levenslange garanție en SafetyNetTM installatiegarantie

“Lage installatiekosten in vergelijking met andere vergelijkbare producten”

Video’s